Starters Handleiding en cursus

Inmiddels bestaat A.Z.A.C. meer dan 40 jaar. Gedurende deze 40 jaar hebben we heel wat kennis opgebouwd. Omdat het soms moeilijk is om door de bomen het bos te zien hebben wij een full color boek gemaakt van de A tot Z van het zee-aquarium.

We hebben deze cursus samengesteld om de drempel te verlagen voor mensen die tot nu toe de stap niet hebben durven zetten om een zeeaquarium te beginnen. Aan de andere kant denken wij dat we nog iets kunnen bijdragen voor de zogezegd gevorderde aquarianen, naar onze bescheiden mening kan iedereen er iets van opsteken, al is het maar één onderdeeltje, dat is dan misschien juist datgene dat we nog niet wisten en misschien wel van belang kan zijn.

Het boek is te verkrijgen door deel te nemen aan de startersdag op 23 september (5de vernieuwde druk) of door lid te worden van A.Z.A.C. Inschrijven kan bij het bestuur of door middel van het inschrijfformulier (onderaan te downloaden) ingevuld te bezorgen aan het bestuur.

enkele weetjes:

  • Al meer dan 200 gedrukte exemplaren en vierde druk (vijfde druk op komst).
  • Het eerste "nederlandstalige", volledig en up to date naslagwerk omtrent het houden van zee-aquaria. Omdat we met verschillende auteurs werken is de input zeer groot en de mening niet beperkt tot die van 1 auteur zoals bij andere boeken.
  • verschillende manieren om "Rome" te bereiken zoals het beschrijven van Berlin systeem, Deep Sand Bed en zo meer.
  • Veel aandacht aan waterchemie en opstarten in zeer duidelijke, verstaanbare taal.
  • Meer dan 300 kleurenfoto's
  • vele handige tabellen, berekeningen en stappenplannen
  • MET NU OOK ECHT STARTERBOEK

 

NIET LOS TE KOOP - ENKEL TE VERKRIJGEN OP DE STARTERSDAG OF ALS AZACLID

Eerste druk                                       Tweede druk

Derde druk

 

BijlageGrootte
Startersdag 2017.pdf698.07 KB